Aanbieding t/m 16 december: 10 kilo Kivo Vers Vlees + 1 liter zalmolie

2018wk49 siteDe vers vlees maaltijden van Kivo zijn allemaal vrij van granen, gluten, geur - kleur en smaakstoffen. Daarnaast zijn de hoogwaardige grondstoffen afkomstig van vlees geschikt voor menselijke consumptie. KJivo is misschien wel het meestverkochte KVV van Nederland.
Dierendrogist Zalmolie helpt bij honden en katten ter ondersteuning van de huid- en vachtgezondheid, de hartfunctie, het immuunsysteem en de gewrichten. Zalmolie is rijk aan omega-3-en omega-6-vetzuren en 100% natuurlijk. Bovendien vinden honden en katten het heerlijk (1 à 2 eetlepels over brokken of vers vlees).
Deze twee topproducten hebben we gebundeld in een fantastische aanbieding: 10 rollen Kivo Vers Vlees t.w.v. €32,50 + 1 liter  zalmolie t.w.v. €14,90.

 t/m 16 december geen €47,40 maar slechts €29,90!

telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Over Vers Vlees en Brokken
  • Brokken... maar dan wel de allerbeste

Formidog verkoopt Orijen en Acana brokken. Waarom zijn die zo duur?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De prijs voor deze producten lijkt hoger dan de prijs voor andere broken... maar schijn bedriegt.  Omdat de energie/gewichtrelatie van zowel Orijen als Acana zoveel hoger is dan bij andere brokken voert u veel minder. Bovendien: minder ontlasting dat minder stinkt en... véél minder last van winderigheid.

In principe bent u op termijn veel minder kwijt dan wanneer u andere brokken voert. Zelfs wanneer dat brokken zijn van merken als Royal Canin, Pedigree of Eukaneuba.

Alles over Acana

alles over acana

Alles Over Orijen

alles over orijen

 

voor 1400 groen

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar