0
Je winkelwagen
is leeg

Nieuws en Agenda

Agenda

Lets Meat Oranje

Teek M Away

Het voorjaar komt er aan. Fijn, maar pas op: Zodra het warmer wordt komen ook de teken uit hun winterslaap. Voor onze honden (en onszelf) betekent het dat we na een wandeling weer goed moeten controleren.

Voorkomen is beter dan genezen!

Een cliché maar oh zo waar. De ziekte van Lyme is verschrikkelijk. Ook voor je hond! Ieder  jaar worden er ruim 1 miljoen mensen door een teek gebeten, kun je nagaan hoeveel huisdieren de pineut zijn. Daarom kun je bij Formidog je eigen anti-tekenhalsbanden komen maken, van oersterk Paracord en kralen die gemaakt zijn van EM-X keramiek.

Dit keramiek is gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen) geïntegreerde klei. Die micro-organismen worden daarna afgegeven va de vacht en de huid van de hond, De EM-X kralen zorgen ervoor dat de hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden. De kralen zijn veilig en ook geschikt voor honden met allergieën. Ze zijn zelfs veilig voor pups. Dus geen druppels, tabletten of chemicaliën, maar een leuke geknoopte band (in je favoriete kleuren) met veilige kralen.

Lees hier verder

 

Ook een vestiging beheren?

In een aantal regio's in Nederland (en België) is nog ruimte voor een Formidogvestiging. De ervaring heeft ons geleerd dat dit een mooie aanvulling is voor hondernemers die een trimsalon, uitlaatservice of hondenschool runnen en de verkoop van voer en andere producten voor huisdieren als meerwaarde zien naast hun kernactiviteit.

Hieronder zie je een overzicht van de open regio's:

Lees meer...

Wat is een Formidog-Pro account?

Heb je een Trimsalon, Hondenschool of Kennel? Dan zou je een Formidog-Pro account kunnen overwegen. Daarmee krijg je niet alleen tot 25% korting op de 2.000 artikelen uit de "gewone" Formidog webwinkel maar ook toegang tot onze 18.000 artikelen voor alle andere soorten huisdieren. Die hebben we namelijk ook.

Aan een Formidog-Pro account zijn geen kosten verbonden. De enige voorwaarde is dat bestellingen een minimumwaarde hebben van €250,- ex BTW.
Hier kun je een informatieformulier invullen

Voor de goede orde: met een Pro-Account ben je niet automatisch een Formidog Vestiging.

Bijna 1000 nieuwe producten

Tegelijk met de nieuwe website introduceren we ook bijna 1000 nieuwe producten, waarmee ons assortiment hondenvoer bijna in omvang verdubbeld is.

Op de afdeling Vers Vlees kun je nu ook producten kiezen van de merken

  • Alaska
  • Alroda
  • Darf
  • Fish4Pets
  • KBRauw
  • Meat4Dogs

Lees meer...

Pagina 1 van 2